Lokaal adverteren.

Kom bij de mensen aan de keukentafel met een lokale advertentie op een pizzadoos! Deze manier van adverteren is goedkoop, lokaal en effectief. Reclame maken voor uw bedrijf kan ook op social media, een advertentie of in de lokale krant.

Wist u dat u ook lokaal kunt adverteren op Facebook? Het voordeel van lokaal adverteren is de gunfactor. Je eigen netwerk aanspreken is een prima manier om uw bedrijf te starten. Maar deze vorm van reclame kunt u ook inzetten bij kortingen en andere acties. Als u kiest voor adverteren via On the Box, komt niet alleen uw logo op een pizzadoos, maar maken wij ook een actiepagina voor u aan die gericht is op jouw doelgroep.

Ook nationaal adverteren is een optie bij On the Box. De pizzeria’s die bij ons aangesloten zijn vindt u door het hele land.

Wij selecteren de pizzeria’s zorgvuldig op kwaliteit en imago.

Pizzadoos advertentie

Een advertentie plaatsen op een pizzadoos in uw regio is ideaal om lokaal aandacht te krijgen voor bijvoorbeeld uw bedrijf, vacature of andere boodschap. U kunt een advertentie bestellen bij één of meerdere pizzeria’s in Hoorn of elders in Nederland. Onze advertenties hebben zowel offline als online bereik.

Actiepagina

Uw advertentie op de pizzadoos is gekoppeld aan een actiepagina van On the Box. Middels een QR-code op de pizzadoos kan de consument de actiepagina openen in de webbrowser. Op deze pagina kan u als adverteerder een leuke actie verzinnen die wij erop plaatsen. 

Actiepagina

Uw advertentie op de pizzadoos is gekoppeld aan een actiepagina van On the Box. Middels een QR-code op de pizzadoos kan de consument de actiepagina met uw online advertentie openen in de webbrowser. Deze pagina is gekoppeld aan de betreffende pizzeria in uw regio en hier kan u als adverteerder een leuke actie verzinnen die wij erop plaatsen. 

Social media marketing

Uw actie op de actiepagina van On the Box adverteren wij op onze sociale media kanalen. Middels onze sociale media marketing komt uw pizzadoos advertentie extra onder de aandacht. Wij adverteren de gekoppelde actiepagina op Facebook & Instagram. Zodoende is het bereik veel groter dan alleen uw boodschap op de pizzadozen.

Deze manier van social media marketing is heel effectief en meetbaar. We weten precies hoeveel mensen online de actie hebben bekeken en hoeveel er naar de actiepagina hebben geklikt.

Adverteren in regionale magazines en weekbladen

 Wij werken nauw samen met regionale tijdschriften en magazines. Zo reserveren we een pagina waarin we uw advertentie tegen een kleine meerprijs kunnen promoten. Deze optie zit niet in het standaardpakket van het pizzadoos adverteren.   

huis aan huis flyers

Ook bieden wij de optie om flyers of actiecoupons bij te voegen bij de pizzadozen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.  

Lokaal adverteren in regionale magazines en weekbladen

  Wij werken nauw samen met regionale / lokale tijdschriften en magazines in uw regio. Zo reserveren we een pagina waarin we uw boodschap / advertentie tegen een kleine meerprijs kunnen promoten. * Deze optie zit niet in het standaardpakket van het pizzadoos adverteren.   

Huis aan huis flyers

Ook bieden wij de optie om flyers of actiecoupons bij te voegen bij de pizzadozen. In tegenstelling tot huis-aan-huis flyeren in Hoorn komen wij langs de ja/nee en nee/nee stickers en direct bij de consument op de keukentafel. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.      

De doelgroep

Wij selecteren onze pizzeria’s zorgvuldig op kwaliteit en ambachtelijkheid. Hierdoor richten wij ons op een doelgroep die iets meer te besteden heeft dan de doelgroep die naar een franchise pizzeria gaat (Domino’s, New York Pizza). De doelgroep is gemiddeld 20 tot 55 jaar oud en hoger opgeleid.

We spreken hier van een gemiddelde, om meer inzicht te krijgen kunt u contact met ons opnemen. Per restaurant kan de doelgroep namelijk een beetje afwijken. Één gegeven staat vast; onze doelgroep houdt van pizza!

Pizzeria’s in uw regio

Belangrijk om te weten is dat we niet alle pizzeria’s benaderen, de pizzeria’s die we benaderen staan bekend om hun consistentie in het serveren van kwaliteit. Bekijk hier het aanbod van pizzeria’s die meedoen aan On the Box:

Slijs

Protonweg 14C 1627LD, Hoorn Bezorggebied: Hoorn, Blokker, Schellinkhout Dozen per maand: ±500  
Meer informatie

Eatalia Gastronomia

Uiterwaardenstraat 114 1079 CG, Amsterdam Bezorggebied: Amsterdam Dozen per maand: ±500  
Meer informatie

Get on the box!

We hebben verschillende opties om op pizzadozen te adverteren. Er zijn 7 vlakken op de bovenkant van de pizzadoos om te adverteren en 8 aan de zijkant. Het is ook mogelijk om de gehele zijkant over te nemen voor uw reclame. Ook is het mogelijk om een zogenoemde “take-over” te doen, dit houdt in dat een adverteerder een hele doos kan gebruiken voor een communicatieboodschap. De looptijd hangt af van de bestellingen per pizzeria, gemiddeld is dit rond de 500 dozen per maand.

Call/Chat WhatsApp

Adres

Ramen 36A, Hoorn

Zakelijk

KVK: 63805537