Logo Design Hoorn

Hey! Ik ben Sydney Groot. Al sinds jonge leeftijd geïnteresseerd in merken en identiteit. Afgestudeerd in Communicatie & Multimedia Design. De logo’s die ik ontwerp worden altijd met de uiterste aandacht tot realisatie gebracht. 

Naast mijn grafische activiteiten heb ik tevens mijn eigen maaltijdbezorgbedrijven; Slijs & De Burrito Broers. Door zelf een bedrijf te hebben weet ik veel beter wat de behoeftes zijn vanuit het perspectief van de klant.

Naas

Logo design voor Slijs.

Een logo verteld jouw verhaal

Een logo is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf (wellicht wel de belangrijkste!) omdat het in één visueel symbool het verhaal, de waarden en de identiteit van een bedrijf of merk kan communiceren.

Door middel van kleur, vorm, typografie en symboliek kan een logo aspecten van het merkverhaal uitdrukken, zoals de missie, visie, cultuur en doelgroep. Het roept emoties op en creëert een verbinding met het publiek, waardoor het merk betekenisvol wordt.

Consistente toepassing van het logo in verschillende contexten versterkt dit verhaal en bouwt een herkenbare en vertrouwde band op met de doelgroep. Hierdoor speelt het logo een cruciale rol bij het overbrengen van het merkverhaal en het creëren van een blijvende indruk bij consumenten.

Design workflow

Koffie

Het is belangrijk dat ik jouw en je bedrijf leer kennen om een logo te kunnen maken. We nemen je wensen door en leren elkaar kennen.

Moodboard

Naar aanleiding van het eerste gesprek maak ik een moodboard, deze gaan we samen doornemen om te kijken welke elementen er het meeste uitspringen. Soms doe ik er ook al een eerste schets of idee bij. Op deze manier gaan we de richting bepalen.

Presentatie

Naar aanleiding van het moodboard ontwerp ik een logo, op dit punt heb ik genoeg input om aan de slag te gaan. De presentatie omvat de volgende elementen: Concept, typografie, kleuren & mockups. Na de presentatie kan er nog een feedback ronde plaatsvinden. Wanneer het ontwerp akkoord is bevonden stuur ik alle documenten toe. (.jpg/.png/.pdf)

Call/Chat WhatsApp

Adres

Ramen 36A, Hoorn

Zakelijk

KVK: 74504797