Pizzadozen

Bent u een pizzeria die kwaliteit serveert?

Dan komt u in aanmerking voor gratis premium pizzadozen van On the Box! Wij beschikken over een netwerk van pizzeria’s waar we gratis onze pizzadozen aan leveren. Deze pizzeria’s voldoen aan de criteria dat ze goede beoordelingen krijgen en een goed imago hebben.

Premium pizzadozen

Onze pizzadozen zijn van uitermate hoge kwaliteit. Zo hebben ze een goede isolerende coating en blijft de pizza goed warm. Helemaal innoverend is echter de gepatenteerde eigenschap van het vocht opvang systeem waardoor de pizza bodem extra krokant blijft.

Wanneer uw pizzeria besluit om mee te doen met On the Box krijgt u de eerste 1000 pizzadozen gratis. Vervolgens betaald u slechts €0,10 per stuk. We kunnen de prijs zo laag houden door advertenties aan te bieden op de dozen. Zonder advertenties kost de pizzabox namelijk €0,70 cent.

 

De gepatenteerde technologie in onze pizzadozen:

Werkwijze

Adverteerders

± 1 maand

De eerste fase is het vinden van adverteerders. Wij hebben een presentatie die U kunt doorsturen naar uw eigen netwerk. De gun factor is namelijk hoger wanneer het eigen netwerk wordt geraadpleegd.

Design

± 1 week

Wij ontwerpen de doos zorgvuldig zodat zowel de adverteerders als de pizzeria’s tevreden zijn.

Ook maken wij een pagina voor U aan op onze website waar acties van adverteerders te vinden zijn.

Productie

± 1 maand

De dozen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en beschikken over een paar unieke eigenschappen waardoor de pizza’s krokant blijven.

Logistiek

Maandelijks

Wij bewaren de batch dozen van 3500 stuks middels warehousing. Maandelijks leveren wij de benodigde dozen bij de pizzeria’s.

Bedrukking met uw eigen logo.

De doos wordt bedrukt met uw eigen logo in het midden. De rest van de pizzadoos is voor adverteerders. Deze manier van adverteren biedt veel samenwerkingsmogelijkheden om uw bereik verder te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het delen van de pizzadoos op sociale media door uw adverteerders. Wanneer u als pizzeria alle adverteerders zelf aandraagt krijgt u de pizzadozen geheel gratis.

 

Kunst

Iedere batch pizzadozen bestaat uit 3500 stuks. We nodigen voor iedere batch een andere kunstenaar uit om de onderkant te versieren. Zo willen we mensen inspireren en de pizzadoos een collectors item maken.

Aangesloten pizzeria’s

De pizzeria’s die aangesloten zijn bij On the Box! krijgen de hoogste kwaliteit premium pizzadozen. Zo zijn er nu pizzeria’s aangesloten in Amsterdam, Alkmaar, Hoorn en Enkhuizen. Het netwerk wordt iedere maand verder uitgebreid. Ons doel is om heel Nederland te voorzien van onze premium pizzadozen.

Bent u geinteresseerd in goedkoop adverteren op pizzadozen?
Kijk dan eens op: www.onthebox.nl/adverteren

Slijs

Protonweg 14C
1627LD, Hoorn

Bezorggebied: Hoorn, Blokker, Schellinkhout

Dozen per maand: ±500

 

Meer informatie

Eatalia Gastronomia

Uiterwaardenstraat 114
1079 CG, Amsterdam

Bezorggebied: Amsterdam

Dozen per maand: ±500

 

Meer informatie

Aanmelden voor gratis premium pizzadozen.

Bent U een pizzeria die pizza’s van goede kwaliteit serveert? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier. De eerste 1000 premium pizzadozen krijgt u gratis, daarna betaald u slechts €0,10 per pizzadoos. Wij laten u weten of uw zaak in aanmerking komt voor onze premium pizzadozen.

Hoeveel pizza's bezorgd u gemiddeld per maand?

Algemene Voorwaarden

6 + 4 =

Call/Chat WhatsApp

Adres

Ramen 36A, Hoorn

Zakelijk

KVK: 74504797