Art Gallery Hoorn

Kunstenaars in Hoorn

On the Box zet zich in voor lokale kunstenaars in Hoorn. Steun de lokale kunstenaars want dat maakt je directe omgeving zoveel mooier! Bekijk de online art gallery van de kunstenaars.
Boxie

Boxie

Kunstenaar

Met strakke lijnen en vrolijke figuren straalt zijn werk een warme en toegankelijke sfeer uit. Boxie haalt zijn inspiratie uit de pure energie die kinderen uitstralen tijdens het creëren. Het volledig opgaan in het moment van creatie is iets wat volwassenen soms vergeten.

Art Gallery

Jorg de Vos

Jorg de Vos

Kunstenaar

In de historische binnenstad van Hoorn woont striptekenaar Jorg de Vos met zijn familie. Als kind tekende Jorg er al op los, en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Momenteel maakt hij furore in Frankrijk en tekent hij strips voor het cultmagazine ‘Métal Hurlant’, maar in Nederland kent men hem al jaren van de stripreeks Storm.

Jaap Stiemer

Jaap Stiemer

Kunstenaar

Jaap Stiemer is op veel creatieve fronten actief. Schilderen en tekenen doet hij in zijn atelier in Hoorn. In het werk staan mensen centraal die je zou willen ontmoeten, in decors die je zou willen verkennen. Soms zijn de mensen ineens verdwenen en rest alleen nog het decor. Landschappen waarin kleur, diepte, balans en verrassing uitnodigen tot dolend kijken. Stiemer exposeert overal in Nederland en hij exposeerde driemaal in Berlijn. Zijn werk hangt onder meer in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Amerika.

Art Gallery

SERVAAS

SERVAAS

Kunstenaar

Servaas was een beeldend kunstenaar uit Hoorn, internationaal bekend om zijn videowerk en vooral door zijn Int. Fi$h handel Servaas & Zn. Holland. Als autodidact kunstenaar zei hij eens:

“Alles wat ik op een academie leer, hoef ik nu niet meer af te leren.”

Deze uitspraak benadrukte zijn onafhankelijke en vernieuwende aanpak binnen de kunstwereld.

Art Gallery

STHOM

STHOM

Kunstenaar

Mijn naam is “STHOM”. Ik heb in mijn leven veel liefde ontvangen. Deze liefde geef ik aan de wereld. Om me heen ervaar ik veel stomme dingen. Té veel! Onbenullige dingen zoals voordringende mensen of een liefdesverdrietig gevoel, en ook serieuze zaken zoals ongelijkheid en de aftakeling van het milieu. In plaats van te sikkeneuren ga ik de confrontatie aan met al die stomme shit. Dit is het uitganspunt van mijn werk.

Art Gallery

Onno Roos

Onno Roos

Kunstenaar

Onno Roos is een jonge creator uit Hoorn, zijn atelier is gevestigd in de voormalige Sint Josefschool op het Achterom. Hij is zowel actief in kunst, design, film als muziek. Onder het alter ego character ‘Knucklefuck” , gebaseerd op het menselijk skelet, signeert hij een deel van zijn kunstwerken.

Art Gallery

Call/Chat WhatsApp

Adres

Ramen 36A, Hoorn

Zakelijk

KVK: 74504797