Kunst

Inspireren

On the Box nodigt kunstenaars om iets moois te maken van de onderkant van de pizzadoos. Op de binnenflap van de pizzadoos wordt de pizza-eter aangeraden om de doos om te draaien zodra de pizza is genuttigd. Zo willen wij van de pizzadoos een interessant object maken. Voor kunstenaars een ultiem platform om hun kunst kenbaar te maken in de regio!

Online kunstplatform

Op deze website krijgen alle kunstenaars die wat voor On the Box hebben gemaakt een pagina. Hier komt een stukje over de kunstenaars en er is ruimte voor afbeeldingen/video’s en contactgegevens. In de toekomst wordt er een webshop aan gekoppeld waar bezoekers kunst kunnen kopen van de aangesloten kunstenaars.

Kunstenaar?

Ben of ken jij een kunstenaar die dit een interessant platform vindt om zijn/haar kunst op te verspreiden? Neem dan contact op! 

Pizzabox art

De pizzadoos als canvas

Een pizzadoos is een prachtig medium voor kunst. Wanneer je de doos half openklapt kun je deze mooi positioneren, maar ook is het mogelijk om het artwork uit te knippen en in een lijstje te hangen. Doordat we elke batch een andere kunstenaar selecteren worden de dozen van On the Box een collectors item.

 

KNUCKLEFUCK

KNUCKLEFUCK

About

Gebaseerd op het menselijk skelet, knucklefuck is een alter ego character van Onno Roos. Een jonge creator uit Hoorn. Thuis in het design, film en muziek wereldje. Samen met zijn vrienden en familie hebben ze het Record Label WallPlug. Een groep voor creatieve uitingen onder de jongeren. Zo hadden ze laatst een Young Art Expositie op de Roode Steen. Samen met zijn grote broer Tommie Rose, (Rapper en Creator.) Maken ze muziek met de band WordSpin, en onder het label van WallPlug. Altijd zijn ze bezig en opzoek naar weer iets nieuws.

www.wallplugrecords.com

Op de afbeelding zie je een masker met ingeblikt vislucht.
Het ingeblikte vislucht dient als laatste redmiddel in overlevingssituaties.
Int. ƒISH-HANDEL SERVAAS & Zn.

Int. ƒISH-HANDEL SERVAAS & Zn.

Position

Internationaal kunstenaar Servaas (1950-2001) staat hier voor zijn atelier
op het Kleine Oost in Hoorn. In de jaren ’90 werd Servaas bekend met zijn werk ‘The Art of Survival’.

 Servaas verkocht ook ‘Art you can eat’. Hij zei; “Art is what you eat”.
Hij had een ƒish-mobiel waarin hij haring verkocht, ƒish water en ƒish bier.

De Zn. Van Servaas brengt weer nieuw leven in de ƒish-handel. “We can all use some art of Survival”.

 

Call/Chat WhatsApp

Adres

Ramen 36A, Hoorn

Zakelijk

KVK: 63805537