Kunst

Inspireren

On the Box nodigt kunstenaars om iets moois te maken van de onderkant van de pizzadoos. Op de binnenflap van de pizzadoos wordt de pizza-eter aangeraden om de doos om te draaien zodra de pizza is genuttigd. Zo willen wij van de pizzadoos een interessant object maken. Voor kunstenaars een ultiem platform om hun kunst kenbaar te maken in de regio!

Online kunstplatform

Op deze website krijgen alle kunstenaars die wat voor On the Box hebben gemaakt een pagina. Hier komt een stukje over de kunstenaars en er is ruimte voor afbeeldingen/video’s en contactgegevens. In de toekomst wordt er een webshop aan gekoppeld waar bezoekers kunst kunnen kopen van de aangesloten kunstenaars.

Kunstenaar?

Ben of ken jij een kunstenaar die dit een interessant platform vindt om zijn/haar kunst op te verspreiden? Neem dan contact op! 

Pizzabox art

De pizzadoos als canvas

Een pizzadoos is een prachtig medium voor kunst. Wanneer je de doos half openklapt kun je deze mooi positioneren, maar ook is het mogelijk om het artwork uit te knippen en in een lijstje te hangen. Doordat we elke batch een andere kunstenaar selecteren worden de dozen van On the Box een collectors item.

 

Jorg de Vos

Jorg de Vos

About

Deze keer slaan we de handen ineen met de wereldwijd bekende striptekenaar, Jorg de Vos, beroemd vanwege zijn werken zoals STORM en Métal Hurlant. Wat dit project zo bijzonder maakt, is dat de advertenties volledig worden geïntegreerd in het kunstwerk, waardoor elke pizzadoos een uniek en persoonlijk kunstwerk wordt voor jouw bedrijf. Om een extra vleugje klasse en exclusiviteit toe te voegen, wordt het kunstwerk gedrukt op prachtig geborsteld aluminium.

www.jorgdevos.nl

BILD

BILD

About

Met Kunstkantoor Bild realiseren Niamh mcCullough en Susanne Edam een winkel/werkplek waar kunst, design en Do-It-Yourself samenkomen. Voor de pizzadoos hebben de dames een werk gemaakt die je van alle kanten kunt bekijken. Draai de doos dus om en laat je verassen vanuit ieder perspectief! Neem vooral ook even de tijd voor een bezoek aan hun winkel op de Nieuwsteeg 59 in Hoorn.

www.kunstkantoorbild.nl

STIEMER

STIEMER

About

Jaap Stiemer is op veel creatieve fronten actief. Schilderen en tekenen doet hij in zijn atelier in Hoorn. In het werk staan mensen centraal die je zou willen ontmoeten, in decors die je zou willen verkennen. Soms zijn de mensen ineens verdwenen en rest alleen nog het decor. Landschappen waarin kleur, diepte, balans en verrassing uitnodigen tot dolend kijken. Stiemer exposeert overal in Nederland en hij exposeerde driemaal in Berlijn. Zijn werk hangt onder meer in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Amerika.

www.jaapstiemer.nl

STHOM

STHOM

About

Mijn naam is “STHOM”. Ik heb in mijn leven veel liefde ontvangen. Deze liefde geef ik aan de wereld. Om me heen ervaar ik veel stomme dingen. Té veel! Onbenullige dingen zoals voordringende mensen of een liefdesverdrietig gevoel, en ook serieuze zaken zoals ongelijkheid en de aftakeling van het milieu. In plaats van te sikkeneuren ga ik de confrontatie aan met al die stomme shit. Dit is het uitganspunt van mijn werk.

www.sthom.nl

Maak jij de tekening af en geef je deze dan kado aan iets of iemand die wel een opkikker kan gebruiken? Dan maken we samen de wereld een stukje mooier. Deel je tekening op social media en tag deze met #Boxie1970

BOXIE

BOXIE

About

Boxie 1970 is het merk dat kunstenaar Boxie gebruikt om zijn wens te verspreiden, namelijk: “De zuivere energie die vrijkomt als we de tekening, die we samen gemaakt hebben onvoorwaardelijk kado geven aan iets of iemand die wel een opkikker kan gebruiken. Dat wil ik alle kinderen van de wereld laten ervaren…”

 

KNUCKLEFUCK

KNUCKLEFUCK

About

Gebaseerd op het menselijk skelet, knucklefuck is een alter ego character van Onno Roos. Een jonge creator uit Hoorn. Thuis in het design, film en muziek wereldje. Samen met zijn vrienden en familie hebben ze het Record Label WallPlug. Een groep voor creatieve uitingen onder de jongeren. Zo hadden ze laatst een Young Art Expositie op de Roode Steen. Samen met zijn grote broer Tommie Rose, (Rapper en Creator.) Maken ze muziek met de band WordSpin, en onder het label van WallPlug. Altijd zijn ze bezig en opzoek naar weer iets nieuws.

www.wallplugrecords.com

Int. ƒISH-HANDEL SERVAAS & Zn.

Int. ƒISH-HANDEL SERVAAS & Zn.

About

Internationaal kunstenaar Servaas (1950-2001) staat hier voor zijn atelier
op het Kleine Oost in Hoorn. In de jaren ’90 werd Servaas bekend met zijn werk ‘The Art of Survival’.

Servaas verkocht ook ‘Art you can eat’. Hij zei; “Art is what you eat”.
Hij had een ƒish-mobiel waarin hij haring verkocht, ƒish water en ƒish bier.
De Zn. Van Servaas brengt weer nieuw leven in de ƒish-handel. “We can all use some art of Survival”.

https://www.servaaszn.com

Call/Chat WhatsApp

Adres

Ramen 36A, Hoorn

Zakelijk

KVK: 74504797