Eatalia Gastronomia

Uiterwaardenstraat 114, 1079 CG Amsterdam

Bezorggebied: Amsterdam

Dozen per maand: ± 500

Italiaans eten, onze passie. Verse huisgemaakte pasta’s, pizza’s, ruim belegde broodjes of een kopje Italiaanse espresso. Take-away of even rustig genieten in onze gezellige winkel? U bent van harte welkom. 

 

Bestellen

Adverteren in Amsterdam

Get on the box bij pizzeria Eatalia Gastronomia in Amsterdam-Zuid!

Dit is een unieke manier van adverteren. Uw communicatie boodschap wordt middels een pizzadoos verspreidt in de gebieden waar de pizzeria bezorgd.

De pizzadoos is gekoppeld aan deze actiepagina. Wanneer er voldoende adverteerders zijn wordt de doos geproduceerd en komen er op deze pagina acties en/of een verhaaltje over uw bedrijf. Deze pagina wordt ook over de sociale media gepromoot voor een maximaal effect. Voor meer informatie kijk op www.onthebox.nl/adverteren.

  

Don’t think outside the box, get on the box! 

Adverteren in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een unieke en goedkope manier van adverteren in Amsterdam? Eatalia Gastronomia zoekt adverteerders voor op hun pizzadoos. Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

On the Box is een reclamebureau in regio Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve crossmediale communicatie en denken graag met u mee over het vergroten van de impact van uw communicatie.

 

T: +31 (0)6 39 86 84 11

E: creative@onthebox.nl

Wij zijn al on the Box bij Eatalia Gastronomia

Get on the box!

We hebben verschillende opties om op de pizzadozen van Eatalia gastronomia te adverteren. Er zijn 7 vlakken op de bovenkant van de pizzadoos om te adverteren en 8 aan de zijkant. Het is ook mogelijk om de gehele zijkant over te nemen voor uw reclame.

Ook is het mogelijk om een zogenoemde “take-over” te doen, dit houdt in dat een adverteerder een hele doos kan gebruiken voor een communicatieboodschap. De looptijd hangt af van de bestellingen per pizzeria, gemiddeld is dit rond de 500 dozen per maand.

Call/Chat WhatsApp

Adres

Ramen 36A, Hoorn

Zakelijk

KVK: 74504797