Alexanderhoeve Rijnstraat

Welkom bij de Alexanderhoeve Rijnstraat in Amsterdam-Zuid.

Ons assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan Hollandse kazen alsmede een variërend assortiment aan buitenlandse kaasspecialiteiten waarvan wij een deel zelf importeren.

Wij staan samen met ons team voor u klaar en geven u graag advies en brengen onze passie voor eten en drinken met liefde aan u over! 

Acties van Alexanderhoeve Rijnstraat

Er zijn momenteel geen acties via On the Box, neem vooral een kijkje op de website: http://www.alexanderhoevekaas.nl

Adverteren in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een unieke en goedkope manier van adverteren in Amsterdam? Bij pizzeria Eatalia Gastronomia kunt u nu op de pizzadoos adverteren! Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie gaat u naar: www.onthebox.nl/adverteren

On the Box is een reclamebureau in regio Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve crossmediale communicatie en denken graag met u mee over het vergroten van de impact van uw communicatie.

 

T: +31 (0)6 39 86 84 11

E: creative@onthebox.nl

 

Adverteerders bij Eatalia Gastronomia

Adverteren bij On the Box is goedkoper en effectiever dan traditionele media zoals huis-aan-huis reclame. Dit komt doordat wij goed gebruik maken van offline en online media uitingen en deze elkaar laten versterken. Zo vindt u op de pizzadoos een QR-code en link naar de actiepagina van de desbetreffende pizzeria. Op deze pagina staan alle adverteerders en hier kunnen ze meer informatie kwijt dan op de pizzadoos, zoals een actie. Deze actiepagina promoten wij actief op Social Media waardoor wij een maximaal bereik genereren. Ga voor meer informatie naar: www.onthebox.nl/adverteren