On the Box!

Introductie

Even voorstellen; Ik ben Sydney Groot. In 2010 ben ik mijn pizza carriere begonnen bij Vapiano in Amsterdam. Het was mijn bijbaantje voor maarliefst 3 jaar want daarnaast studeerde ik Communicatie & Multimedia Design.

Slijs

In mei 2019 ben ik samen met een compagnon een pizzeria / ijssalon begonnen in het historische Hoorn genaamd “Slijs”. Hier is het idee ontstaan van advertenties aanbieden op onze pizzadoos van Slijs. Zo kan ik mijn passie voor vormgeving en pizza combineren!

In 2020 is On the Box echt van start gegaan, de website is live en de eerste pizzeria’s zijn nu aangesloten en actief op zoek naar adverteerders.

Kunst

Aangezien ik een kunstliefhebber ben heb ik besloten om de onderkant van de pizzadoos door een kunstenaar te laten vormgeven. Iedere batch nodig ik een andere kunstenaar uit om er iets moois van te maken. Zo wil ik mensen inspireren en kunstenaars een platform bieden om hun kunst te verspreiden.

 

Kijk voor meer informatie op: http://onthebox.nl/adverteren

 

Gepatenteerde pizzadozen

Onze pizzadozen zijn van uitermate hoge kwaliteit. Zo hebben ze een goede isolerende coating en blijft de pizza goed warm. Helemaal innoverend is echter de gepatenteerde eigenschap van het vocht opvang systeem waardoor de pizza bodem extra krokant blijft. Wanneer uw pizzeria besluit om mee te doen met On the Box krijgt u de eerste 1000 pizzadozen gratis. Vervolgens betaald u slechts €0,10 per stuk. We kunnen de prijs zo laag houden door advertenties aan te bieden op de dozen. Zonder advertenties kost de pizzabox namelijk €0,70 cent. Wanneer u als pizzeria minstens 5 adverteerders aandraagt krijgt u de volledige batch van 3500 stuks gratis. Meer informatie vindt u hier: http://onthebox.nl/pizzerias  

De gepatenteerde technologie in onze pizzadozen:

Vacatures

Sales / Social Media / Marketing

De ambities van On the Box zijn groot daarom ben ik op zoek naar mensen die bij kunnen dragen aan het platform. Zo zoek ik ten eerste mensen die dit een onwijs goed idee vinden en er volledig achterstaan.
Profiel
Je helpt mee om adverteerders te vinden en het bereik voor de adverteerders te optimaliseren. Dit kan door Social media marketing maar ook met guerilla acties. Je durft op mensen af te stappen en de telefoon op te pakken. Sociale vaardigheden zijn dus uitermate belangrijk! Herken jij je in dit profiel? Laten we kennis maken!

Call/Chat WhatsApp

Adres

Ramen 36A, Hoorn

Zakelijk

KVK: 74504797