Art Gallery Hoorn

Onno Roos

Onno Roos is een jonge creator uit Hoorn, zijn atelier is gevestigd in de voormalige Sint Josefschool op het Achterom. Hij is zowel actief in kunst, design, film als muziek. Samen met zijn vrienden en familie hebben ze het Record Label WallPlug. Een collectief voor creatieve uitingen onder de jongeren, ze hebben zojuist hun eerste album op vinyl uitgebracht. Onder het alter ego character ‘Knucklefuck” , gebaseerd op het menselijk skelet, signeert hij een deel van zijn kunstwerken.

Art Shop

Onno Roos heeft een paar fantastische werken aangeleverd voor onze online art gallery. Zijn veelzijdigheid is in het werk te zien.

Soul Desert

Formaat: 80x80cm
Jaar: 2023

Le Parieur Sauvage

Formaat: 70x70cm
Jaar: 2023

JE ME RENS

Formaat: 80x80cm
Jaar: 2023

Wallplug Records heeft hun eerste vinyl album uitgebracht! Wallplug VOL: 1 is er in beperkte oplage dus bestel dit pareltje van een album nu.

Equation #007 “Enzym”

Formaat: 20x25cm
Jaar: 2023

Prayer drieluik

Formaat: 65x80cm
Jaar: 2022

Depiction

Formaat: 40x60cm
Jaar: 2024

Knucklefuck x Slijs

Toen ik op een dag naar Slijs fietste viel mij een poster op die op de plakwand bij de brandweerkazerne was geplakt. Het was een poster met velle kleuren en botten, ik vond het bruut! Ik kende de kunstenaar echter niet, het was ondertekend met Knucklefuck.

Ik liet een foto van het kunstwerk aan kunstenaar Boxie zien, die wist mij te vertellen dat het de zoon van René van Leeuwen (aka Botox) betreft. Zodoende heb ik contact gezocht met Onno Roos aka “Knucklefuck” met de vraag om een kunstwerk voor de pizzadoos van Slijs te maken!

Call/Chat WhatsApp

Adres

Ramen 36A, Hoorn

Zakelijk

KVK: 74504797