All Fit Bootcamp

+31612205839
info@allfitbootcamp.nl

 

 

Meer info

All Fit Bootcamp Hoorn

Een All Fit Bootcamp training is een gezellige intensieve training in de buitenlucht onder begeleiding van een ervaren trainer waarbij conditie- en krachtoefeningen worden gecombineerd. Hierdoor wordt er effectief gewerkt aan fitheid, een betere conditie, versterking van spierkracht, een strakker lichaam, vetverbranding en je ervaart een energiek gevoel.

De bootcamptrainingen bestaan uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. Door onder andere het gebruik van het eigen lichaamsgewicht, bankjes, traptreden, hekwerken en andere objecten die zich in de buitenlucht bevinden, wordt de omgeving waarin de training plaatsvindt volledig benut. Daarnaast zorgt de trainer er geregeld voor dat er tijdens de bootcamptraining materialen beschikbaar zijn zoals touwen, zandzakken, dumbbells en kettlebells. Hierdoor krijgt elke training een andere uitdagende invulling.

All Fit Bootcamp is geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd en/of het fitheidsniveau. De trainer kan voor elke oefening variaties bedenken waardoor een ieder op zijn eigen niveau kan trainen. Het is voor All Fit Bootcamp van groot belang dat de deelnemers plezier ervaren tijdens de trainingen.
In groepsverband en/of onder begeleiding sporten is gezellig, geeft stimulans en extra motivatie om net die ene stap verder te zetten.

Kortom, All Fit Bootcamp is allround en de basis voor een ideale work-out met gegarandeerd resultaat!

 

Adverteren in Hoorn?

Bent u op zoek naar een unieke en goedkope manier van adverteren in Hoorn? Bij pizzeria Slijs kunt u nu op de pizzadoos adverteren! Als u ge├»nteresseerd bent neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie gaat u naar: www.onthebox.nl/adverteren

On the Box is een reclamebureau in Hoorn. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve crossmediale communicatie en denken graag met u mee over het vergroten van de impact van uw communicatie.

 

T: +31 (0)6 39 86 84 11

E: creative@onthebox.nl

 

Adverteerders bij Slijs

Adverteren bij On the Box is goedkoper en effectiever dan traditionele media zoals huis-aan-huis reclame. Dit komt doordat wij goed gebruik maken van offline en online media uitingen en deze elkaar laten versterken. Zo vindt u op de pizzadoos een QR-code en link naar de actiepagina van de desbetreffende pizzeria. Op deze pagina staan alle adverteerders en hier kunnen ze meer informatie kwijt dan op de pizzadoos, zoals een actie. Deze actiepagina promoten wij actief op Social Media waardoor wij een maximaal bereik genereren. Ga voor meer informatie naar: www.onthebox.nl/adverteren