I want Nails

Bij I Want Nails nagelstudio Hoorn kunt u terecht voor verlenging en versteviging van uw nagels met (power)gel en acryl, gelpolish, nagelherstelbehandelingen en diverse verzorgende hand- en voetbehandelingen. We bieden ook een grote variatie aan nail art, ideeën kunnen vooraf besproken worden of u geeft ons de vrije hand!

 

Meer info

Acties van nagelstudio Hoorn

Nagelbijter-Traject: €175,-

I want Nails

Traject van 10 weken met totaal zes behandelingen. De eerste behandeling bestaat uit het plaatsen van een korte set acryl zonder kleur, zodat er rustig gewend kan worden aan de nagels. De volgende 5 behandelingen vinden twee-wekelijks plaats en bestaan uit een nabehandeling met een kleur gellak naar keuze.

Na het traject gaan we over op de standaard nabehandelingen of kan de acryl worden verwijderd.

Totale korting: € 87,00

 

Print deze pagina uit of mail naar info@iwantnails.nl  en vermeld #onthebox om aanspraak te maken op de actie. 

Adverteren in Hoorn?

Bent u op zoek naar een unieke en goedkope manier van adverteren in Hoorn? Bij pizzeria Slijs kunt u nu op de pizzadoos adverteren! Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie gaat u naar: www.onthebox.nl/adverteren

On the Box is een reclamebureau in Hoorn. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve crossmediale communicatie en denken graag met u mee over het vergroten van de impact van uw communicatie.

 

T: +31 (0)6 39 86 84 11

E: creative@onthebox.nl

 

Adverteerders bij Slijs

Adverteren bij On the Box is goedkoper en effectiever dan traditionele media zoals huis-aan-huis reclame. Dit komt doordat wij goed gebruik maken van offline en online media uitingen en deze elkaar laten versterken. Zo vindt u op de pizzadoos een QR-code en link naar de actiepagina van de desbetreffende pizzeria. Op deze pagina staan alle adverteerders en hier kunnen ze meer informatie kwijt dan op de pizzadoos, zoals een actie. Deze actiepagina promoten wij actief op Social Media waardoor wij een maximaal bereik genereren. Ga voor meer informatie naar: www.onthebox.nl/adverteren