Yogastudio Sacha

Gravenstraat 30
1621 CS, Hoorn

Yoga, pilates en mindfulness in de binnenstad van Hoorn. Op ongedwongen wijze kun je lessen volgen bij YOGA STUDIO SACHA.  We zijn maar liefst 50 weken per jaar geopend. Er is een groot aanbod van lessen, cursussen en workshops. Deze worden gegeven in een ruime, lichte studio. Bij mooi weer zijn er ook lessen buiten, op onze patio. Kom gerust meedoen en boek een gratis proefles!

 

Meer info

Yogastudio Hoorn

2 gratis proeflessen!

Train die pizza pondjes er meteen weer af met een lesje pilates, of stretch de spieren met Yoga. Met deze actie in samenwerking met On the Box krijgt u een tweede proefles gratis bij Yogastudio Sacha in Hoorn!

 

Print deze pagina uit of mail naar info@yogastudiosacha.nl en vermeld #onthebox om aanspraak te maken op de actie. 

Adverteren in Hoorn?

Bent u op zoek naar een unieke en goedkope manier van adverteren in Hoorn? Bij pizzeria Slijs kunt u nu op de pizzadoos adverteren! Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie gaat u naar: www.onthebox.nl/adverteren

On the Box is een reclamebureau in Hoorn. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve crossmediale communicatie en denken graag met u mee over het vergroten van de impact van uw communicatie.

 

T: +31 (0)6 39 86 84 11

E: creative@onthebox.nl

 

Adverteerders bij Slijs

Adverteren bij On the Box is goedkoper en effectiever dan traditionele media zoals huis-aan-huis reclame. Dit komt doordat wij goed gebruik maken van offline en online media uitingen en deze elkaar laten versterken. Zo vindt u op de pizzadoos een QR-code en link naar de actiepagina van de desbetreffende pizzeria. Op deze pagina staan alle adverteerders en hier kunnen ze meer informatie kwijt dan op de pizzadoos, zoals een actie. Deze actiepagina promoten wij actief op Social Media waardoor wij een maximaal bereik genereren. Ga voor meer informatie naar: www.onthebox.nl/adverteren