Van 't Riet

Wisselstraat 8
1621 CT, Hoorn

 

Meer info

Van ‘t Riet – De Makelaar Hoorn

Jouw makelaar in regio Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn

Wil je een huis kopen of verkopen of laten taxeren? Neem dan zeker contact op met Van ’t Riet De-Makelaar. Ons gedreven en professionele team helpt jou graag bij het vinden van jouw nieuwe droomwoning of het verkopen van jouw oude huis tegen een gunstige prijs en voorwaarden. Wij streven altijd naar het beste resultaat voor jóu!

Ons team is actief bij jou in de buurt

Van ’t Riet De-Makelaar is gevestigd in Hoorn en Heerhugowaard en we focussen ons dan ook op de regio’s in en rondom Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn. Onze makelaars hebben samen zo’n 80 jaar werkervaring en komen zelf ook uit de regio. Wij bieden daarom een nóg beter inzicht in de lokale woningmarkt.

Vrijblijvend contact
Een woning kopen of verkopen is een grote stap. Logisch dus dat je zo’n stap alleen wilt zetten met een makelaar die je kan vertrouwen. Benieuwd hoe wij je daarin verder kunnen helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

 

https://vanhetrietmakelaars.nl

 

Adverteren in Hoorn?

Bent u op zoek naar een unieke en goedkope manier van adverteren in regio West Friesland? Bij pizzeria Slijs kunt u nu op de pizzadoos adverteren! Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie gaat u naar: www.onthebox.nl/adverteren

On the Box is een reclamebureau in Hoorn. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve crossmediale communicatie en denken graag met u mee over het vergroten van de impact van uw communicatie.

 

T: +31 (0)6 39 86 84 11

E: creative@onthebox.nl

 

Adverteerders bij Slijs

Adverteren bij On the Box is goedkoper en effectiever dan traditionele media zoals huis-aan-huis reclame. Dit komt doordat wij goed gebruik maken van offline en online media uitingen en deze elkaar laten versterken. Zo vindt u op de pizzadoos een QR-code en link naar de actiepagina van de desbetreffende pizzeria. Op deze pagina staan alle adverteerders en hier kunnen ze meer informatie kwijt dan op de pizzadoos, zoals een actie. Deze actiepagina promoten wij actief op Social Media waardoor wij een maximaal bereik genereren. Ga voor meer informatie naar: www.onthebox.nl/adverteren