Webenable

Bierkade 4A
1621BE, Hoorn

 

Wij werken met de nieuwste technologieën en ontwikkelen volledige internetconcepten, maar leveren ook kleinere stukjes maatwerk. We houden van Lean Development, zijn gespecialiseerd in het load-testen van websites en kunnen performance-issues snel vinden en oplossen. We zorgen ervoor dat jouw website of webshop zo snel werkt dat jij bezoekers en klanten razendsnel kunt bedienen. Daarnaast hebben we veel ervaring met webhosting en nemen graag tijdelijk het management van een technisch project over.

 

Meer info

Development, Hosting & Consultancy

Vacature: PHP of C# ontwikkelaar

Zin in een leuke baan bij een gaat ICT bedrijf dat technisch interessante dingen doet, lekker groeit en waar het bovendien heel gezellig is?

Bel, mail of fiets langs bij Webenable aan de Bierkade 4A in hartje Hoorn! 

info@webenable.nl

0229 850081

Adverteren in Hoorn?

Bent u op zoek naar een unieke en goedkope manier van adverteren in Hoorn? Bij pizzeria Slijs kunt u nu op de pizzadoos adverteren! Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie gaat u naar: www.onthebox.nl/adverteren

On the Box is een reclamebureau in Hoorn. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve crossmediale communicatie en denken graag met u mee over het vergroten van de impact van uw communicatie.

 

T: +31 (0)6 39 86 84 11

E: creative@onthebox.nl

 

Adverteerders bij Slijs

Adverteren bij On the Box is goedkoper en effectiever dan traditionele media zoals huis-aan-huis reclame. Dit komt doordat wij goed gebruik maken van offline en online media uitingen en deze elkaar laten versterken. Zo vindt u op de pizzadoos een QR-code en link naar de actiepagina van de desbetreffende pizzeria. Op deze pagina staan alle adverteerders en hier kunnen ze meer informatie kwijt dan op de pizzadoos, zoals een actie. Deze actiepagina promoten wij actief op Social Media waardoor wij een maximaal bereik genereren. Ga voor meer informatie naar: www.onthebox.nl/adverteren