Watertaxi Hoorn

Oostereiland 21
1621 DD, Hoorn

De Hoornse havens verkennen vanaf het water of een rondvaart maken langs de kustlijn van onze prachtige historische stad? Of gewoon een kort ritje over het water van de ene halte naar de andere halte in onze prachtige haven? Het kan allemaal met Watertaxi Hoorn.

 

Meer info

Acties van Watertaxi Hoorn

3 uur halen, 2 betalen!

Bij de watertaxi krijgt u nu een unieke korting van On the box! Ontdek historisch Hoorn op een unieke manier. Leer de stad kennen vanaf het water. Leuk als een bedrijfsuitje, familie uitje of gewoon als weekendactiviteit!

Normaal € 25,- per uur. € 40,- voor twee uur en nu dus drie uur, ook voor € 40,-

 

Print deze pagina uit of mail naar info@watertaxihoorn.nl en vermeld #onthebox om aanspraak te maken op de actie. 

Adverteren in Hoorn?

Bent u op zoek naar een unieke en goedkope manier van adverteren in Hoorn? Bij pizzeria Slijs kunt u nu op de pizzadoos adverteren! Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie gaat u naar: www.onthebox.nl/adverteren

On the Box is een reclamebureau in Hoorn. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve crossmediale communicatie en denken graag met u mee over het vergroten van de impact van uw communicatie.

 

T: +31 (0)6 39 86 84 11

E: creative@onthebox.nl

Adverteerders bij Slijs

Adverteren bij On the Box is goedkoper en effectiever dan traditionele media zoals huis-aan-huis reclame. Dit komt doordat wij goed gebruik maken van offline en online media uitingen en deze elkaar laten versterken. Zo vindt u op de pizzadoos een QR-code en link naar de actiepagina van de desbetreffende pizzeria. Op deze pagina staan alle adverteerders en hier kunnen ze meer informatie kwijt dan op de pizzadoos, zoals een actie. Deze actiepagina promoten wij actief op Social Media waardoor wij een maximaal bereik genereren. Ga voor meer informatie naar: www.onthebox.nl/adverteren