Voor een mooie stad

Wisselstraat 8
1621 CT, Hoorn

 

Het initiatief ‘Voor een mooie stad’ is bedoeld voor álle inwoners van Hoorn. De stad nóg aantrekkelijker maken, samenwerken aan leuke ideeën, evenementen organiseren en goede doelen steunen.

 

Meer info

Voor een mooie stad

Iedereen met een idee voor een mooie stad kan dit presenteren in de etalage op: vooreenmooiestad.nl of op locatie in het Stadslab. Anderen kunnen hierop stemmen. Zijn er genoeg voorstanders? Dan komt er een afvinklijst in beeld: wat is er nu echt nodig aan vrijwilligers, materialen en diensten om het daadwerkelijk mogelijk te maken? Iedereen kan zich nu aanmelden om bij te dragen, van inwoner tot ondernemer en bestuurder. Het gaat dus niet alleen over crowdfunding voor financiële middelen, maar juist in natura. Dat maakt het verschil. Is de afvinklijst compleet, dan staat niets meer in de weg om het idee tot uitvoering te brengen. Door ook het resultaat mooi in beeld te brengen moedigen we nog meer initiatiefnemers aan om de stad mooier te maken.

Neem vooral een kijkje op de website: https://vooreenmooiestad.nl

Adverteren in Hoorn?

Bent u op zoek naar een unieke en goedkope manier van adverteren in Hoorn? Bij pizzeria Slijs kunt u nu op de pizzadoos adverteren! Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie gaat u naar: www.onthebox.nl/adverteren

On the Box is een reclamebureau in Hoorn. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve crossmediale communicatie en denken graag met u mee over het vergroten van de impact van uw communicatie.

 

T: +31 (0)6 39 86 84 11

E: creative@onthebox.nl

 

Adverteerders bij Slijs

Adverteren bij On the Box is goedkoper en effectiever dan traditionele media zoals huis-aan-huis reclame. Dit komt doordat wij goed gebruik maken van offline en online media uitingen en deze elkaar laten versterken. Zo vindt u op de pizzadoos een QR-code en link naar de actiepagina van de desbetreffende pizzeria. Op deze pagina staan alle adverteerders en hier kunnen ze meer informatie kwijt dan op de pizzadoos, zoals een actie. Deze actiepagina promoten wij actief op Social Media waardoor wij een maximaal bereik genereren. Ga voor meer informatie naar: www.onthebox.nl/adverteren