SYD Designs

Ramen 36A
1621EL, Hoorn

 

SYD Designs is de vormgever van Hoorn. Wij zijn een reclamebureau met een passie voor merken bouwen, oftewel branding. Hier kunt u terecht voor krachtige logo’s visitekaartjes, animaties, social media campagnes en drukwerk. SYD Designs is onder andere bekend om de vormgeving van Spataro, Slijs, De ijskoninginnen, HBG Supply & Fris Healthy food.

 

Meer info

Vormgever Hoorn

€250,- korting op Branding!

Bent u op zoek naar een vormgever in Hoorn voor uw huisstijl? Bij SYD Designs krijgt u nu een krachtig vormgegeven huisstijl voor €1250 (ipv €1500).

Inbegrepen:

  • Huisstijl presentatie
  • Logo
  • Briefpapier & visitekaartje
  • Social Media huisstijl

 

Print deze pagina uit of mail naar sydneygroot@me.com en vermeld #onthebox om aanspraak te maken op de actie. 

Adverteren in Hoorn?

Bent u op zoek naar een unieke en goedkope manier van adverteren in Hoorn? Bij pizzeria Slijs kunt u nu op de pizzadoos adverteren! Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer informatie gaat u naar: www.onthebox.nl/adverteren

On the Box is een reclamebureau in Hoorn. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve crossmediale communicatie en denken graag met u mee over het vergroten van de impact van uw communicatie.

 

T: +31 (0)6 39 86 84 11

E: creative@onthebox.nl

 

Adverteerders bij Slijs

Adverteren bij On the Box is goedkoper en effectiever dan traditionele media zoals huis-aan-huis reclame. Dit komt doordat wij goed gebruik maken van offline en online media uitingen en deze elkaar laten versterken. Zo vindt u op de pizzadoos een QR-code en link naar de actiepagina van de desbetreffende pizzeria. Op deze pagina staan alle adverteerders en hier kunnen ze meer informatie kwijt dan op de pizzadoos, zoals een actie. Deze actiepagina promoten wij actief op Social Media waardoor wij een maximaal bereik genereren. Ga voor meer informatie naar: www.onthebox.nl/adverteren