Slijs

Protonweg 14C
1627LD, Hoorn

Slijs is een pizzeria in Hoorn die hoge kwaliteit ambachtelijke pizza’s serveert met een krokante bodem. De beoordelingen liegen er niet om, met een gemiddelde beoordeling van 5/5 sterren is het momenteel de beste pizzeria om bij te adverteren in Hoorn.

Bezorggebied: Hoorn, Blokker, Schellinkhout

Dozen per maand: ±500

 

Bestellen

Adverteerders van Slijs

De volgende ondernemingen adverteren al in Hoorn bij pizzeria Slijs. De pizzeria plaatst ook met regelmaat foto’s van de pizzadoos op hun eigen social media kanalen.

Adverteren in Hoorn ?

Bent u op zoek naar een unieke en goedkope manier van adverteren in Hoorn? Slijs zoekt nieuwe adverteerders per september 2020. Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

On the Box is een reclamebureau in Hoorn. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve crossmediale communicatie en denken graag met u mee over het vergroten van de impact van uw communicatie. 

 Bent u een pizzeria of op zoek naar een andere regio om te adverteren? Kijk dan op www.onthebox.nl/pizzerias

 

T: +31 (0)6 39 86 84 11

E: creative@onthebox.nl

Acties

Wanneer u adverteert op de pizzadoos van Slijs in Hoorn kunt u hier een actie aan koppelen. Deze actie verschijnt op deze pagina. De actiepagina wordt gepromoot op onze Social media kanalen; Facebook en Instagram. Met deze combinatie van online en offline communicatie creeëren wij een groter bereik dan slechts uw logo op de pizzadoos. Dit is een unieke en goedkope manier van adverteren in Hoorn, vraag direct een offerte aan of kijk voor meer informatie op: www.onthebox.nl/adverteren

€250,- korting op Branding!

SYD Designs

U krijgt een krachtig vormgegeven huisstijl voor €1250 (ipv €1500).

Inbegrepen:

  • Huisstijl presentatie
  • Logo
  • Briefpapier & visitekaartje
  • Social Media huisstijl

Mail naar sydneygroot@me.com en vermeld #onthebox om aanspraak te maken op de actie. 

Call/Chat WhatsApp

Adres

Ramen 36A, Hoorn

Zakelijk

KVK: 63805537